Sunteți rugați să participați la acest studiu, care a fost elaborat de ENCJ în colaborare cu CCBE.
ENCJ adună consiliile pentru sistemul judiciar sau organisme similare, care asigură responsabilitatea finală pentru sprijinirea sistemului judiciar în executarea independentă a justiției.
La fiecare doi ani, ENCJ organizează un sondaj între judecători cu privire la percepția independenței judecătorești în țara lor. Studiul oferă o imagine excelentă în experiența judecătorilor în domeniul presiunilor și reprezintă o evaluare critică a funcționării Consiliilor și a celorlalte autorități judiciare. ENCJ consideră că avocații pot oferi, de asemenea, o perspectivă foarte valoroasă asupra independenței judecătorilor. Prin urmare, ENCJ a solicitat CCBE să efectueze un sondaj în rândul avocaților privind independența judecătorilor.
Pentru a permite sistemului judiciar al Europei să se îmbunătățească, ENCJ are nevoie de feedback-ul avocaților care sunt cei mai în măsură să ofere o analiză critică a modului în care percep independența judecătorilor. Vă mulțumim că ați participat la acest sondaj. Rezultatul va fi publicat în raportul ENCJ privind independența și responsabilitatea simultan cu rezultatele sondajului în rândul judecătorilor. (machine translation)

CITIȚI URMĂTOARELE INSTRUCȚIUNI CU ATENȚIE

 

I.                    PERIOADA DE REFERINȚĂ PENTRU A RĂSPUNDE LA TOATE ÎNTREBĂRILE VIZEAZĂ ULTIMII TREIDOI ANI (de exemplu, din Ianuarie  20157)

 

II.                  DACĂ NU ESTE PREVĂZUT ALTFEL, POT FI FORMULATE URMĂTOARELE RĂSPUNSURI:

               Resping ferm

                                Nu sunt de acord

                                Nu sunt sigur

                                Sunt de acord

                                Sunt ferm de acord

 

III.                Răspunsurile dumneavoastră individuale vor fi anonime, dar vă rugăm să ne furnizaţi numele ţării în care practicați avocatura. Rezultatele sondajului vor fi publicate pentru fiecare ţară în parte.

Page1 / 8
 
13% of survey complete.

T