Sondaj / disponibilitate locuri pentru practică

Acest sondaj este realizat de Serviciul Economic al Ambasadei Franței la București, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România, Ministerul Agriculturii și Alimentației din Franța, Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic din România aflat în subordinea Ministerului Educației și Cercetării din România si un consorțiu de ONG. Acesta urmărește să contribuie la crearea unei baze de date cu structuri care să poată găzdui elevi şi studenţi, atât francezi, cât și români în România, la ferme de familie, asociațiile și societăți care desfășoară activități în agricultură și industrie alimentară precum şi la centre de cercetare. Baza de date cu posibile locuri destinate pregătirii în stagiile de instruire practică, va fi pusă la dispoziția școlilor şi universităţilor, dar și cursanților în funcție de calificarea și nivelul de învăţământ al acestora. Gestionarea bazei de date va fi în responsabilitatea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România, a Consilierului agricol din cadrul Ambasadei Franței, a consorțiulului de ONG-uri, iar datele vor fi păstrate până la data de 31/12/2022.

În orice moment vă puteți exercita drepturile dvs. de a modifica, șterge, consulta și obține datele furnizate în cadrul cercetării, trimițând un mesaj pe următoarea adresă de e-mail: extensie.formare@madr.ro.

Pentru respectarea prevederilor articol 13 din Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de  abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), prin completarea acestui chestionar, vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale colectate pentru acest sondaj.

Question Title

* 1. Vă interesează primirea practicanţilor (francezi sau români) în organizația dvs.? (bifați cu x răspunsul corespunzător)

Question Title

* 2. Ce nivel de studii vă interesează?

Vă rugăm să precizați durata stagiului (ex. o saptămână, o lună, trei luni etc.)

Question Title

* 3. 3. Sunteți dispuși să primiți simultan mai mulți elevi/studenţi în stagii de pregătire practică? Dacă da, câți?                                                                                                                                                   

Question Title

* 4. Informații referitoare la structură

Question Title

* 5. Adresa locului pentru stagiul de pregătire practică

Question Title

* 6. Cerințe cerute de companie (de exemplu: permis de conducere, cunoașterea limbii române, engleze, asigurări speciale, răspundere civilă)

Question Title

* 7. Condițiile oferite pentru stagiul depregătire practică

Question Title

* 8. De ce să aleagă un elev /student parcurgerea unui stagiu de pregătire practică în organizația Dvs?

Question Title

* 9. Date de contact

0 sur 9 ont obtenu une réponse
 

T